Казанок чавунний WOK з кришкою 5,5 л
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Литий чавунний посуд без покриття (зі спеціальним термічним обробленням)
Діаметр 300 мм
Об'єм 5,5 л
Діаметр дна 90 мм
Вага 3,5 кг
Кришка 300
Вага 2,1 кг
Рекомендації щодо експлуатації чавунного посуду без покриття.
Для спрощення експлуатації посуду на початку його використання, коли споживачеві раніше доводилося прожарювати, прооліювати та ін., наша продукція вже пройшла цю процедуру. Під час виготовлення її нагрівають до 800 °C і занурюють у олію. Ця операція проводиться не одноразово. Крім того, такий спосіб дає змогу отримати чавунний посуд підвищеної міцності та пластичності, а також міцно з'єднаний з основою оксидну плівку рівномірного чорного кольору.
Наше підприємство гарантує відповідність чавунного посуду вимогам ТУ У28.7-24225979-001-2003 за дотримання умов транспортування, експлуатації та зберігання.
1). Рекомендації щодо експлуатації чавунного посуду (вмістяться в буклеті, прикріпленому до посуду):
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до 100 °C і нанести тонкий шар рослинної олії.
Посуд не пройшов оброблення (вказаний у п. 1), придатний для контакту з харчовими продуктами, що не містять лимонної, оцтової та молочної кислоти.
Не залишати приготовану їжу в посуді для зберігання.
Після закінчення приготування їжі посуд необхідно вимити, просушити на плиті та змастити олією.
У процесі експлуатації можуть виникнути невеликі подряпини, які легко усуваються під час повторення процедури, зазначеної в п.1.
2) Споживання під час зберігання:
Упаковані вироби мають зберігатися в закритих сухих приміщеннях за умовами зберігання 2 ГОСТ 15150
Спільне зберігання з речовинами, що викликають корозію металу, і отрутоюмікатами не допускається.
Для спрощення експлуатації посуду на початку його використання, коли споживачеві раніше доводилося прожарювати, прооліювати та ін., наша продукція вже пройшла цю процедуру. Під час виготовлення її нагрівають до 800 °C і занурюють у олію. Ця операція проводиться не одноразово. Крім того, такий спосіб дає змогу отримати чавунний посуд підвищеної міцності та пластичності, а також міцно з'єднаний з основою оксидну плівку рівномірного чорного кольору.
Наше підприємство гарантує відповідність чавунного посуду вимогам ТУ У28.7-24225979-001-2003 за дотримання умов транспортування, експлуатації та зберігання.
1). Рекомендації щодо експлуатації чавунного посуду (вмістяться в буклеті, прикріпленому до посуду):
Перед першим використанням посуд необхідно ретельно вимити, нагріти на плиті до 100 °C і нанести тонкий шар рослинної олії.
Посуд не пройшов оброблення (вказаний у п. 1), придатний для контакту з харчовими продуктами, що не містять лимонної, оцтової та молочної кислоти.
Не залишати приготовану їжу в посуді для зберігання.
Після закінчення приготування їжі посуд необхідно вимити, просушити на плиті та змастити олією.
У процесі експлуатації можуть виникнути невеликі подряпини, які легко усуваються під час повторення процедури, зазначеної в п.1.
2) Споживання під час зберігання:
Упаковані вироби мають зберігатися в закритих сухих приміщеннях за умовами зберігання 2 ГОСТ 15150
Спільне зберігання з речовинами, що викликають корозію металу, і отрутоюмікатами не допускається.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Стан | Новий |
Тип | Каструля |
Кришка | є |
Матеріал | Чавун |
Об`єм | 5.5 л |
Колір | Чорний |
Ручки | Є |
Форма | Кругла |
Користувацькі характеристики | |
Внутрішнє покриття | без покриття |
Матеріал кришки | Чавун |
Призначення | Для плити і відкритого вогню |
- Ціна: 1 760 ₴